Great Events Catering - när maten och drycker är avgörande för helhetsupplevelsen 

Great Events Catering är exklusiv leverantör av all mat och dryck hos Scandinavian XPO.  Gastronomin präglas av inspiration från naturen. Maten tillagas från grunden på fina och naturliga råvaror, ofta närproducerade och svenska, utan onödiga tillsatser. Allt för smakens och upplevelsens skull. Köksteamet arbetar med råvaror i säsong för att skapa goda, tilltalande rätter med finess. Oavsett om det är sittande middag, gående lunchbuffé, frukostmöte, stående mingel, fika eller after work med tilltugg jobbar Great Events Catering utifrån målsättningen att maten är lika viktigt som mötet.  

Workman Event - rätt grundförutsättning för genomförbara och minnesvärda events

Genom vårt nära samarbete med totalleverantören Workman Event, säkrar vi grundförutsättningarna för att skapa events som både är logistiskt genomförbara, effektfulla och minnesvärda. Tillsammans siktar vi på att möta, och gärna överträffa, förväntningar, krav och önskemål. Workman Event har ett lösningsorienterat arbetssätt och djupa kunskap inom events, mässor och inredningsproduktion. Deras närvaro hos Scandinavian XPO och inblick i allt gällande våra lokaler är en oslagbar kombination. Workman arbetar förutom med byggnationer, design och uthyrning även som Scandinavian XPOs tekniska leverantör vilket innebär byggteknisk säkerhet som eldragning, vattendragning, fästpunkter i taket samt truckkörning inne i lokalerna. 

Tarantsec - auktoriserat säkerhetsbolag garanterar trygga events

Hos oss värderas trygghet och säkerhet högt. Genom vårt samarbete med säkerhetsföretaget Tarantsec är säkerhetstänket omfattande och något som planeras i samråd med arrangörerna. För bästa och tryggaste upplevelse planeras evenemangssäkerhet i nära samarbete mellan anläggningen, arrangören och Tarantsec. Som arrangör hos Scandinavian XPO ges möjlighet till trygg vägledning och lösningsorienterat mindset. Tarantsec är ett auktoriserat säkerhetsföretag, grundat 2005, med särskild inriktning på konsert- och evenemangssäkerhet. 

Coor skapar de bästa arbetsmiljöerna i Norden – smarta, hållbara och fulla av glädje 

Som ledande facility management-leverantör, främst inriktad mot integrerade och komplexa helhetsuppdrag är Coor en självklar samarbetspartner på Scandinavian XPO. Coors specialistkompetens gällande fastighetsservice bidrar till trygghet och trivsel i vår anläggning. Vi värdesätter flexibilitet då variationen är stor beroende på evenemangens utformning, besöksflöden samt omfattning. Målsättningen är att skapa en välmående, välfungerande och smidig miljö som uppskattas av såväl arrangörer som besökare.