Oavsett om bokningen gäller en mässa, politiska möten, galamiddag, konsert, företagsevent eller idrottsevenemang är omsorgen och säkerheten hos Scandinavian XPO hög. Vårt samarbete med det auktoriserade säkerhetsföretaget Tarantsec innebär ett professionellt tillvägagångssätt. Säkerhetstänket omfattar hela upplevelsen och inkluderar både de delar som besökare och gäster uppfattar och upplever som de delar som arrangörer och leverantörer möter och jobbar med. Vi vet att det krävs en stor hänsyn till våra arrangörers önskemål och utformningen av respektive arrangemang. Att såväl smidighet som diskretion som att upprätthålla allmän ordning och säkerhet kan vara viktiga krav. Ett flertal av de arrangemang som har genomförts hos Scandinavian XPO har ställt ovanligt höga krav på såväl säkerhet, effektivitet som logistik.

Lokaler och lösningar med funktion och flexibilitet i fokus   

Branschens behov och krav har varit en viktig del i planeringen och uppbyggnaden av våra lokaler. Scandinavian XPO´s utrymmen är både väldesignade, funktionella och effektiva. Såväl mässhallar som möteslokaler kan justeras storleksmässigt efter behov och önskemål med bibehållen säkerhet. Vi har även adderat bästa möjliga logistik och teknik, utformat för att underlätta för arrangörer och förhöja upplevelsen för besökare.  

Funktionaliteten hos Scandinavian XPO omfattar bland annat smidig och lättillgänglig last och lossning, centralt kök och servering samt smidig storleksanpassning av evenemangsytor. I direkt anslutning till hallarna finns såväl konferensrum som mötesrum utsikt över mässhallarna samt utomhusytor.  

Från start har Scandinavian XPO haft som mål att kunna erbjuda lokaler för smidiga events med bibehållen säkerhet.  

No items found.

No items found.
No items found.
No items found.