Inför ditt besök  

Hur tar jag mig enklast till Scandinavian XPO?

Du hittar adresser och smidigaste sätten att ta sig till oss här.

Vilka möjligheter till parkering finns?

Scandinavian XPO har cirka 1000 antal parkeringsplatser precis intill anläggningen, varav ett 50-tal är laddplatser. Det finns möjlighet att parkera både utomhus och inomhus. Såväl Scandinavian XPO som det intilliggande hotellet Quality Hotel Arlanda XPO har parkeringsgarage. Utöver det finns det flera parkeringsplatser inom hela Explore Arlandastad med gott om plats. På våra betalparkeringar betalar du direkt i p-automaten med betalkort eller använder apparna APCOA Flow eller Easy Park.

Finns det hotell i anslutning?

Under samma tak finner du 500 hotellrum, och inom ett fåtal minuters räckhåll når du ett stort antal hotell och en variation av övernattningsmöjligheter. Mer om det kan du läsa här.

Hur är tillgängligheten i anläggningen?

Vi har hiss till vårt konferensplan och alla ingångar till våra olika lokaler har rymliga dörröppningar för dig som har rullstol eller annat hjälpmedel. Tillgänglighetsanpassade toaletter finns på varje våningsplan.

Hur ser säkerhetsarbetet inför evenemang ut?

Scandinavian XPO har en upphandlad leverantör av evenemangssäkerhet med en grund av dedikerad personal med hög lokalkännedom och kunskap om fastigheten och dess tekniska skydd och säkerhetsrutiner.

Får jag ta med mig djur till Scandinavian XPO?

Djur är inte tillåtna inne i anläggningen. De enda undantagen vi gör är för certifierade ledarhundar och assistanshundar.  

Under ditt besök

Finns det garderob/effektförvaring?

Varje arrangör som bokar hos oss säkerställer att där finns möjlighet att hänga av sig kläder och ägodelar.  

Var finns möjlighet att röka?  

Rökning är endast tillåtet utomhus på anvisad plats och vi ber er undvika rökning direkt vid eller i anslutning till entrén för att undvika obehag för andra.  

Hur ser mat och dryckesutbudet ut?

Oavsett vad det är för arrangemang du ska besöka så finns det mat och dryckesservering på ett eller annat sätt. Hos Scandinavian XPO är det Great Events Catering som levererar mat och dryck enligt arrangörens beställning och önskemål. Hållbart, närproducerat och ett nytänkande kring mat och framtid är vad som väntar dig.

Vilken service och utbud finns i närheten?  

I samma fastighet finns bland annat tillgång till hotell, långtidsboende, restaurang, skjutbiograf, golfsimulator, frisör och läkarmottagning och utbudet växer och utökas löpande. Scandinavian XPO är en del av Explore Arlandastad och utbudet för hela närområdet hittar du här!

Efter ditt besök  

Jag har glömt/tappat något vid mitt besök, vart vänder jag mig?

Mejla till info@scandinavianxpo.com och beskriv vad du saknar så återkommer vi. Har du glömt något på ditt hotellrum, kontakta hotellet du bott på.  

Andra frågor eller synpunkter?

Om du har några frågor eller synpunkter under evenemanget du besöker så bör du i första hand ta kontakt med personal på plats. Kommer du på nåt du vill säga oss efter ditt besök så mejla oss gärna på info@scandinavianxpo.com  

Har du besökt ett arrangemang på Scandinavian XPO och blev inspirerad och intresserad av att boka?  

Härligt! Varmt välkommen att ta kontakt med oss och gör en bokningsförfrågan.