Stora möten, kongresser, kickoffer, seminarier, konferenser, bolagsstämmor, kundevent, utbildningar, mässor, ledningsgruppsmöten eller leverantörsträffar. Scandinavian XPO är rätt anläggning och mötesplats för arrangörer som värderar funktion och flexibilitet med stora förutsättningar för avancerade produktioner och evenemang.

Scandianvian XPO ligger precis intill E4:an. Mitt emellan Stockholm och Uppsala med Stockholm Arlanda Airport endast några minuter bort. Det gör det smidigt för besökare, leverantörer och även tunga transporter, utrustning och inredning att komma hit.  Vår lastgård är rymlig och mycket lättillgänglig för lastning och lossning. Härifrån nås samtliga delar av anläggningen på ett smidigt sätt.  

Vår anläggnings läge,  flexibilitet och den genomtänkta logistiken gör anläggningen väl lämpad för alltifrån turnerande produktioner som skräddarsydda evenemang för upp till 8400 besökare.

I Hall 1, med upp till tio meter i takhöjd finns möjlighet att köra in fullstora trailers och taket har hög upphängningskapacitet. Två Powerlock-uttag i Hall 1 används för turnerande produktioner och placeringen av eluttag och dragningar är mycket flexibelt i samtliga hallar. I såväl Hall 1 som Hall 3 finns Canalis-skenor i taken.  

Effektivt och effektfullt  

Förutom bra ventilation kan vi enkelt styra rökdetektorerna i de olika lokalerna, vilket ger möjlighet att använda effektfulla sceneffekter.

Våra digitala skärmar, 22 styrbara, strategiskt placerade signage-skärmar tillsammans med en större LED-skärm på 4x6 meter i entrén innebär att arrangörer kan maximera såväl branding som känsla. Tillsammans med möjlighet att anpassa ljussättningen ger det besökarna en genomarbetad helhetsupplevelse från första stund.  

Hybridmöten, digitala konferenser och interaktiva events  

Möjligheterna och önskemålen att kombinera fysiska och digitala möten och hitta lösningar för hybrid-evenemang ökar. Nuläget och branschen ställer idag allt oftare höga krav även på att anläggningar ska kunna bokas för både fysisk närvaro och digitalt deltagande. Genom att kombinera och addera tekniska lösning och kombinera och integrera med våra funktionella utrymmen kan Scandinavian XPO vara platsen för en förhöjd upplevelse för både arrangörer, fysiska deltagare och digitala deltagare.  

Här finns förutsättningar att fullt ut lyckas med utmaningen med hybrid-evenemang. Förutom flera ytor som särskilt lämpar sig för livesändningar kan våra mötes- och konferensrum alla inredas och användas för hybridmöten.  

Scandinavian XPO:s interna, stabila fibernät möjliggör smidig patchning mellan olika delar av huset. Genom redundant inkommande fiber samt ett nätverk med hög kapacitet och tillförlitlighet säkerställer vi en pålitlig uppkoppling.  

Ladda ner material

Ladda ner teknisk specifikation för eventhallar här!

Ladda ner teknisk specifikation för konferensrum här!

No items found.

No items found.
No items found.
No items found.