Vi har medvetet säkerställt att grundförutsättningarna för avancerade produktioner, events och möten är på plats. Genom läget i sig, ytornas flexibilitet och den genomtänkta logistiken är anläggningen anpassad för såväl turnerande produktioner som skräddarsydda evenemang oavsett storlek.

Kickoffer, seminarier, konferenser, bolagsstämmor, kundevent, utbildningar, mässor ledningsgruppsmöten, leverantörsträffar - Scandinavian XPO är rätt anläggning och mötesplats för arrangörer som värderar funktion och flexibilitet. Här är det enkel och lättarbetat.  

Läget intill E4:an, mitt emellan Stockholm och Uppsala och med Stockholm Arlanda Airport endast minuter bort, är Scandinavian XPO smidigt att nå för alla leverantörer och även tunga transporter, utrustning och inredning.  Lastgården är rymlig och mycket lättillgänglig för lastning och lossning. Härifrån nås samtliga delar av anläggningen på ett smidigt sätt.  

I Hall 1, med upp till tio meter i takhöjd finns möjlighet att köra in fullstora trailers och taket har hög upphängningskapacitet. Två Powerlock-uttag i Hall 1 används för turnerande produktioner och placeringen av eluttag och dragningar är mycket flexibelt i samtliga hallar. I såväl Hall 1 som Hall 3 finns Canalis-skenor i taken.  

Effektivt och effektfullt  

Förutom bra ventilation kan vi enkelt styra rökdetektorerna i de olika lokalerna, vilket ger möjlighet att använda effektfulla sceneffekter.

Våra digitala skärmar, 22 styrbara, strategiskt placerade signage-skärmar tillsammans med en större LED-skärm på 4x6 meter i entrén innebär att arrangörer kan maximera såväl branding som känsla. Detta, tillsammans med möjlighet att anpassa ljussättningen ger besökare en helhetsupplevelse från första stund.  

Hybridmöten, digitala konferenser och interaktiva events  

Möjligheterna och önskemålen att kombinera fysiska och digitala möten och hitta lösningar för hybrid-evenemang ökar. Nuläget och branschen ställer idag allt oftare höga krav även på att anläggningar ska kunna bokas för både fysisk närvaro och digitalt deltagande. Genom att kombinera och addera tekniska lösning och kombinera och integrera med våra funktionella utrymmen kan Scandinavian XPO vara platsen för en förhöjd upplevelse för både arrangörer, fysiska deltagare och digitala deltagare.  

Här finns förutsättningar att fullt ut lyckas med utmaningen med hybrid-evenemang. Förutom flera ytor som särskilt lämpar sig för livesändningar kan våra mötes- och konferensrum alla inredas och användas för hybridmöten.  

Scandinavian XPO´s interna, stabila fibernät möjliggör smidig patchning mellan olika delar av huset. Genom redundant inkommande fiber samt ett nätverk med hög kapacitet och tillförlitlighet säkerställer vi pålitlig uppkoppling.  

No items found.

No items found.
No items found.
No items found.