En satsning på oslagbart läge

Att bygga nytt ger möjlighet att från grunden bygga och skapa rätt - och dessutom att göra det på rätt plats. Scandinavian XPO har från start haft som mål att vara Nordens närmsta mötesplats med ett genomtänkt och noga utvalt geografiskt läget. Ett läge som säkerställde bra logistik för såväl arrangörer, utställare och leverantörer. Ett läge dit besökare, oavsett varifrån de kommer, kan ta sig och övernatta på ett på ett smidigt och lättillgängligt sätt.  

Aldrig tidigare har besökare från alla nordiska huvudstäder kunnat nå en svensk mötesplats och evenemangsarena på bara 1 timme. Från Stockholm Arlanda Airports terminaler och ankomsthall tar det endast ett fåtal minuter att nå Scandinavian XPO. Anläggningen ligger i direkt anslutning till E4:an och till Stockholm och Uppsala tar det endast 20 minuter.  

Scandinavian XPO närhet, tillgänglighet och placering är den del av framgången och helhetsupplevelsen.  

En destination med service, utbud och synergier

Scandinavian XPO ligger i Explore Arlandastad  som mitt emellan Stockholm och Uppsala är ett område och knutpunkt för människor, innovativa branscher och företag. Det 290 hektar stora, expansiva flygplatsnära markområdet ägs av Arlandastad Group. Här har förutom Scandinavian XPO även andra konceptuella plattformar utvecklats, etablerats och lanserats. Var och en av dessa rymmer i sin tur fler aktörer och ett serviceutbud som bidrar till helhetsupplevelsen hos besökare till vår anläggning. I samma fastighet som Scandinavian XPO finns idag hotell, lounger, co-working, restauranger, läkarmottagning, golfstudio och mer som ger ett mervärde för besökare. Möjligheterna till övernattning är många, inom 10 minuters räckhåll finns uppskattningsvis tiotusentals hotellsängar på de närliggande hotellen.  

Välkommen till Scandinavian XPO där satsningen, sammanhanget och det oslagbara läget är avgörande för helhetsupplevelsen!

Hela Explore Arlandastads utbud
Mer om Arlandastad Group