Välkommen att kontakta oss på Scandinavian XPO! 

På Scandinavian XPO är servicenivån hög och möjligheterna många. Drivkraften för hela teamet är att skapa skräddarsydda helhetsupplevelser vars intryck lever kvar hos såväl arrangör, leverantör och besökare. Vill du göra en bokningsförfrågan? Använd  vårt bokningsformulär!

Core team XPO

Anna Bauer
VD
+46 76-133 13 50
anna.bauer@scandinavianxpo.com
”På Scandinavian XPO kan en arrangör verkligen sätta en unik prägel på den upplevelse som möter besökarna och även förmedla sin vision oavsett om det är ett event, mässa eller konferens.”
Therese Lundqvist
Ansvarig Innesälj
+46 73-332 24 28
therese.lundqvist@scandinavianxpo.com
”Där människor möts kan magi uppstå! Våra lokaler är väldigt anpassningsbara och ger ditt företag grundförutsättningarna att ge er minnesvärda upplevelser."
Claes Kollstedt
Teknisk chef
+46 70-037 06 00
claes.kollstedt@scandinavianxpo.com
”Den service vi erbjuder genom våra samarbetspartners täcker alla delar som krävs för väl genomförda och minnesvärda möten och evenemang”
Ulrika Andersson
Projektledare
+46 76-283 90 00
ulrika.andersson@scandinavianxpo.com
”Hos oss är drivkraften att följa en idé hela vägen från planering till genomförande. Vi älskar att uppleva när våra lokaler fylls av människor!”
Sofie Löfström
Kommunikation och marknadsansvarig
+46 72-359 92 14
sofie.lofstrom@scandinavianxpo.com
"Det händer otroligt mycket hos oss på Scandinavian XPO. Intresset både nationellt och internationellt för stora möten, konferenser, mässor och kongresser i Stockholm har ökat kraftigt den senaste tiden, vilket såklart syns hos oss. Det är fantastiskt att vara en del av och fortsätta sätta Scandinavian XPO, Arlandastad och Stockholm på kartan utifrån olika perspektiv."