För gäster och besökare finns förutom hotell och longstay även andra verksamheter som ger besöket ett mervärde. Hela fastigheten har genomgått en omfattande modernisering och rymmer ett attraktivt utbud för besökarna och området i stort. ​

Här finns bland annat Quality Hotel Arlanda XPO, Stockholm Hotel Apartments, den libanesiska bistron Angelos Bistro & Café, Co-working By Stockholm Hotel Apartments och Impa Golf.

XPO Plaza - skräddarsydda kontorslokaler och ytor för butiksverksamheter

Scandinavian XPO ligger i Explore Arlandastad  som mitt emellan Stockholm och Uppsala är ett område och knutpunkt för människor, innovativa branscher och företag.
Den södra delen i Scandinavian XPO har fått namnet Plaza XPO och har ett generöst ljusinsläpp, omfattande takhöjd och utrymme för bland annat pop-up lösningar, sittplatser och andra aktiveringsytor som även går att kombinera med bokningar av själva mötes- och evenemangsarenan.

De lokaler som finns tillgängliga för uthyrning ger stor möjlighet till individuell anpassning för verksamheten oavsett om det är en butik, serviceinrättning eller produktionsverksamhet. Här finns närhet till parkering samt lastintag som underlättar smidigheten för kunder och leveranser. Såväl kontor som butiker i Scandinavian XPO får ett starkt utgångsläge och blir en del av en attraktiv plats. De lokaler som finns tillgängliga för uthyrning ger stor möjlighet till individuell anpassning för verksamheten oavsett om det är en butik, serviceinrättning eller produktionsverksamhet. Här finns närhet till parkering samt lastintag som underlättar smidigheten för kunder och leveranser. Såväl kontor som butiker i Scandinavian XPO får ett starkt utgångsläge och blir en del av en attraktiv plats.

Intresserad?

Vänligen kontakta:

Catarina Sjömark. Affärsutvecklare
catarina.sjomark@arlandastad.se

0706-69 10 10